05/02/2017

Kapstok dankt vrijwilligers

Vrijdagavond 17 februari was er receptie voor de vrijwillige medewerkers van de kapstok en tevens voor de sponsors.

 

De Kapstok kan alleen maar bestaan dankzij:

1.   De medewerking van vrijwilligers,  gelukkig zijn we met een mooie groep zodat we al een beetje kunnen dragen en een stevige kapstok vormen. Alle medewerking  groot of klein is zeer belangrijk voor de goede werking van de kapstok.

 

2.  De vrijgevigheid van sponsors. Onze sponsors dat zijn zowel onze privé mensen,  bedrijven en organisaties. Het zijn zij die ons financiële middelen of produkten en goederen  bezorgen.  

 

3.   De medewerking van officiële instanties zoals het OCMW van Pittem die ons het gebouw ter beschikking stelt en ook instaat voor de energie. De voedselbank waar we voedingsmiddelen kunnen ophalen.     

Het werd dus een avondje uit dankbaarheid. We mochten er ook nog geschenken in ontvangst nemen: het kinderkoor schonk 500 euro, Markant en PE Tielt-Pittem: 2560 euro, de opbrengst van het kerstconcert en Winterse dagen: 850 euro, de opbrengst van de bar.

 

Dank in naam van die mensen die blij en dankbaar zijn om de hulp die we hen bieden.

Samen steken wij de handen uit de mouwen voor onze medemens en dit met concrete daden,  vele handen  zijn er nodig : open handen, gevende handen strelende handen, stevige handen, allen vormen wij samen een stevige kapstok!

Terug naar alle galerijen