In de kijker

(Her)abonnering Kerk en Leven 2019

Beste lezer of sympathisant van Kerk en Leven,

Bekijkt u het leven wel eens van een andere kant? Natuurlijk wel. Wij ook. Kerk en Leven is een weekblad dat niet in oppervlakkigheid blijft hangen, maar op zoek gaat naar alles wat waardevol is, naar mensen en gebeurtenissen die u pas ontdekt als u het leven langs alle kanten bekijkt.
Daarom gaan we week na week voor u op zoek naar de kleine en grote verhalen, binnen en buiten de Kerk, die onze blik op de wereld openen en veranderen. Zomaar meegaan met de waan van de dag, dat doen we niet. Bij ons krijgt u méér dan een snelle, commerciële hap. De bijzondere blik die we wekelijks met u delen, is er één vol verwondering en bewondering, op zoek naar vertrouwen en hoop.
Ook in 2019 willen we graag samen met u het leven van een andere kant bekijken. We willen graag bij u op bezoek komen, een jaar lang, elke woensdag in uw brievenbus. Neem daarom een abonnement op Kerk en Leven, voor 15 november, via overschrijving op BE48 7360 1866 8827 van 'PE Sint-Jakob Tielt&Pittem vzw' voor de prijs van 42,00 Euro met vermelding 'Kerk en Leven 2019'. Een steunabonnement kan vanaf 50,00 Euro.

Wij danken u van harte voor uw vertrouwen.

Namens de redactieraad,

Deken Filiep Callens

Geplaatst op: 18.10.2018

terug naar overzicht